tirsdag den 10. december 2013

H.C. Andersen Julemarked i Odense

Her i weekenden tog jeg en tur til Odense for at besøge et par søde veninder. Jeg kom fredag eftermiddag og så stod den ellers på hygge. Vi havde ikke set hinanden i laaaaang tid, alt for lang tid, så i kan nok forestille jer at mundtøjet gik! ;)
Det helt store punkt i denne weekend var en tur til H.C Andersen julemarkedet inde i den gamle bydel i Odense. Odense er bare sådan en hyggelig by! Især dernede i den del af byen man kalder for H.C. Andersen bydelen. De kører jo meget på hele historien om den kendte forfatter i Odense, men det kan man også forstå. Man er vel en lille smule stolt når man møder nogen derude i den store verden som kender VORES H.C. Andersen :)
Nå, men vi tog derned efter frokost så vi kunne gå dernede mens det blev mørkt så man rigtig kan se alle de dejlige lys. Der var godt nok mange fine boder. Det var sådan et rigtigt julemarked uden boder med alle de der præfabrikerede ting, som ikke rigtigt har noget med jul at gøre alligevel. Nej, det her var "jul som i gamle dage" (som er reklamen for markedet), med håndlavede ting, hjemmelavede lækkerier og folk var klædt ud som man så ud den gang - rigtig hyggeligt! Jeg kom selv hjem med lidt julegaver, et enkelt stykke julepynt og et honningkagehjerte!
Det er svært at beskrive det helt, men jeg fik da taget et par billeder, som i gerne må se. Så må vi se om i kan fornemme lidt af stemningen.


Hvis i nu sidder og tænker at det også lige kunne være noget for jer, så er i heldige, for der er også julemarked hele næste weekend altså d. 13-15 december 2013.
Glædelig 10 december derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar