fredag den 9. maj 2014

Lille strikket og filtet pung


For tiden har jeg bare alt for mange strikke projekter i gang. Der er både et babytæppe til en klassekammerat der skal på barsel om en ikke så længe, nogle hjemmesko til mig selv og jeg går også med tanker om en barselsgave til en anden veninde. Jeg føler jeg har travlt! - men når jeg sidder med strikketøjet i hænderne stresser jeg alligevel helt af.
Heldigvis bliver nogle af projekterne færdige en gang i mellem og senest var det denne lille filtede pung.Jeg fandt oprindeligt opskriften hos retvrang.dk, og du kan downloade opskriften her

Selve det at strikke den var jo slet ikke svært, man strikker jo bare frem og tilbage og en gang imellem skal der lige lidt flere masker på, eller nogen skal af. Jeg må dog sige at det var lidt mystisk at finde ud af hvordan den helt præcist skulle syes sammen, men da jeg fik lidt hjælp af min meget strikke kyndige faster, så fandt vi ud af det sammen.
Jeg har dog gjort det lidt anderledes med "flapperne" end som beskrevet på hjemmesiden, men det kan man jo gøre som man vil :)
Jeg endte med at filte den i hånden, for den blev ikke ordentligt filtet i vaskemaskinen, men det kan vidst også have noget at gøre med at jeg vaskede den sammen med alt det andet vasketøj. Det fungerede nu meget fint i hånden med lidt vaskemiddel til håndvask og meget varmt vand!

Jeg syede den sammen, satte en trykknap i og pyntede med en knap uden på. Jeg synes selv den er blevet ret sød - selv om den er langt fra professionelt lavet ;)

11 kommentarer:

 1. Super sød pung. Har du opskriften, for linket virker ikke.

  SvarSlet
 2. Hej Lea,

  Mange tak, jeg er også selv ret glad for den.
  Jeg kan heller ikke få linket til at virke, men jeg har den på pdf på min computer, så hvis du sender mig din e-mail, kan jeg sende den til dig der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sød pung - fin farve.
   Men det link virker heller ikke for mig :(
   Må jeg få en opskrift også ?
   Mail somfrahimlensendt(a)hotmail.com

   Slet
 3. Henriette Stubbe Teglbjærg3. april 2015 kl. 19.03

  Hej Lea. Jeg kan heller ikke få linket til at virke. Det ser ud som om at den er fjernet fra hjemmesiden. Er du sød at sende den til mig på e-mail hstubbe@yahoo.dk

  SvarSlet
 4. Supersød. Jeg vil også gerne bede om opskriften da jeg desværre ikke kan finde den helller.
  lindaarbo@gmail.com

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte😋
  Jeg vil også gerne bede om opskriften, da jeg syntes den er super.
  Hilsen og mange tak
  Jette Møller

  SvarSlet
 6. Anja Voller Jensen5. maj 2015 kl. 14.14

  Hej Charlotte
  Jeg vil også super gerne bede om opskriften, tror den vil blive et hit blandt de ældre på det plejehjem hvor jeg arbejder. De vil elske at lave den.
  min mail er: anja_voller@hotmail.com på forhånd tak

  SvarSlet
 7. Hej Charlotte .
  Jeg vil også gerne bede om opskriften på den lille pung. Jeg har strikket en, men gemte ikke opskriften. Hilsen Inge lise valentin. Ingelisevalentin@me.com

  SvarSlet
 8. Hej Allesammen!
  Jeg er utrolig glad for jeres interesse i denne opskrift. Af hensyn til diverse copyright regler, har jeg lavet et nyt link til jer, som i kan trykke på og downloade opskriften - det gør det også nemmere for mig ikke at skulle sende for mange mails :)
  Tak for tålmodigheden
  Varme hilsner fra Charlotte

  SvarSlet
 9. Hej Charlotte.
  Jeg har strikket pungen og fået syet a til a sammen også b, c og d .... Derefter forstår jeg ikke hvordan jeg skal sy pungen sammen .... Kan du hjælpe

  SvarSlet
 10. Hej Charlotte.
  Jeg har strikket pungen og fået syet a til a sammen også b, c og d .... Derefter forstår jeg ikke hvordan jeg skal sy pungen sammen .... Kan du hjælpe

  SvarSlet