tirsdag den 26. november 2013

Klatkager

Jeg vil godt ærligt indrømme at jeg ikke er den store tilhænger af risengrød. Det bliver til en enkelt skålfuld en gang i mellem fordi kæresten rigtig godt kan lide det, men for det meste spiser han det kun når jeg ikke er hjemme - også om sommeren og gerne med hvidtøl til ;)
Tilgengæld er jeg vil med hvad man kan lave af resterne - klatkager! Det er altså lækkert med stegt risengrød med flormelis og måske lidt marmelade. Derudover er det superlet at lave!


Til 10-12 stk skal du bruge:

- ca. 500 g. kold risengrød
- 2 spsk mel
- 1 æg
- 1 tsk. vaniliesukker
- 1 spsk. sukker

- smør til stegning
- dyppelse

Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Sæt spiskeskefulde på en opvarmet pande med smør og vend dem et par gange til de er gyldenbrune. Server med flormelis, marmelade eller hvad der nu lyster ;)
Så let er det og det smager virkelig lækkert!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar