torsdag den 21. november 2013

Frisk pasta med spinat/champignon-flødesovs

Nå! Nu har der godt nok været stille herinde lidt for længe. Der har været meget at se til! Er jo blandt andet startet på studie, så det har opfyldt meget at min tid. Men nu er det godt nok tid til at komme i gang igen og det gør jeg med denne lækre ret. Jeg har set den hos newyorkerbyheart og har ændret den lidt alt efter hvad jeg nu lige havde. Så den er altså forenklet ret meget men er alligevel dejlig :)


Til 2 personer skal du bruge:
- 1 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, fint hakket
- 250 g. champignon
- 2,5 dl. piskefløde
- 2 store håndfulde frisk spinat( den kan sagtens tåle mere, da spinaten jo ikke fylder meget når den falder sammen)
- lidt citronsaft
- salt og peber 
- 250 g. frisk pasta
- olie til stegning


Steg løgene i den varme olie til de er dejligt bløde - de skal ikke tage farve. Kom nu champignon i og lad dem stege til deres væske er fordampet. Tilsæt fløde og citronsaft, salt og peber. Lad nu retten simre indtil fløden er kogt ind til ca. det halve og er blevet tykkere. Skyl spinaten og lad den dryppe godt af, put den i sovsen og lad den varme lidt med til den er faldet sammen. Smag sovsen til.
Vend friskkogt pasta i sovsen så den hænger godt ved. Server evt. med lidt parmesanost. 


 Fløden koges ind med løg og champignon ...

 Skyllet frisk spinat tilsættes...

 Og varmes til det er faldes sammen...

Den dejlige sovs vendes sammen med friskkogt pasta, uuuhhm... 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar