Det her er en super let og lækker sommeret, som jeg gerne vil dele med jer her på bloggen.
Den er meget enkel og lige til at lave efter en travl dag. Blandingen af kylling og mozzerella er bare perfekt, mozzerellaen for kyllingen til at være så dejlig og saftig.
Til 2 pers. skal du bruge:
- 2 kyllingebrystfiletter
- 125 g. mozzerella
- 1 pk. kalkun bacon
- Tandstikker
- 1 ds. hakkede tomater
- 2 friske tomater
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Krydderier efter smag ( jeg brugte oregano, basilikum, salt og peber)
- Olie til stegning
- Et par spsk. cremefraiche
- Frisk pasta
Trim kylligefiletterne og skær en lomme i hvert bryst. Fyldt mozzerellaen i lommerne og vikl baconen rundt om, der hvor lommen er. Luk med en tandstik eller to. Stil den i en 200 grader varm ovn i 20-25 minutter.
Skær løg og tomater ud. Steg løget i olien sammen med presset hvidløg til løgene er klare. Kom krydderier i. Hæld hakkede tomater og friske tomater i. Lad sovsen simre i 10-15 minutter. Smag den til og tag den af varmen. Rør cremefraiche i og smag til igen. Serveres med frisk pasta og kyllingen.
Enjoy! Det er virkelig lækkert med det der cremefraiche - sjovt nok gør det den mere cremet og lækker :p
Skær løg og tomater ud. Steg løget i olien sammen med presset hvidløg til løgene er klare. Kom krydderier i. Hæld hakkede tomater og friske tomater i. Lad sovsen simre i 10-15 minutter. Smag den til og tag den af varmen. Rør cremefraiche i og smag til igen. Serveres med frisk pasta og kyllingen.
Enjoy! Det er virkelig lækkert med det der cremefraiche - sjovt nok gør det den mere cremet og lækker :p
Ingen kommentarer:
Send en kommentar