torsdag den 24. juli 2014

Tomatsovs med aubergine og bacon

Vi har netop været i Italien - derfor har der været lidt inaktivitet her på bloggen. Hold nu op hvor kan man altså bare få meget lækkert mad dernede!! :D
Før vi tog af sted drømte vi os derned med denne ret. En pastaret med en lækker tomat sovs med aubergine, krydret med bacon ;)


Det er altså bare guf! Og tricket er at lade auberginerne ligge og suge olien til sig, så de bliver helt silkebløde!

Jeg lavede denne gang til 2 personer, men næste gang vil jeg lave ekstra til frokost dagen efter ;)

- 125 g. bacon
- 1 mellem aubergine
- 2 spsk olie
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 dåse hakket tomat
- 1 lille dåse tomatpuré
- ½ bouillonterning 
- Salt
- Peber
- Tørret basilikum

Start med at hakke løg og skære aubergine og bacon i tern. 
Svits baconen af i en varm gryde til den er gylden og tag den op af gryden og gem den til senere. Varm olien op i den samme gryde som baconen lige har været i og tilsæt auberginerne. Lad dem stege heri til de bliver bløde, tilsæt gerne lidt mere olie hvis det er nødvendigt. Kom løg i og lad det stege med et par minutter hvorefter baconen kommes tilbage i gryden. Kom også tomatpure, de hakkede tomater, bouillonterning og pressede hvidløg. 



Lad nu sovsen simre i 30-45 minutter og smag til med salt, peber og basilikum.
Server med din foretrukne pasta og evt. lidt revet ost!


Bon appetit! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar