Til 2 personer
Marinade til kyllingen(skal marinere i mindst 1 time og gerne natten over):
- 250 g. kyllingebryst
- 1 dl yoghurt
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. garam masala
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. salt
- 2 tsk. citronsaft
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 lille dåse tomatpuré
- 1 tsk. garam masala
- 1 tsk. gurkemeje
- 2 dl vand
- 2 dl yoghurt
- Olivenolie
- Salt
Når den har trukket kommes fyld og overskydende marinade i et ovnfast fad og steget i ovnen i 12-15 minutter ved 250 grader.
Nu skal sovsen laves og du starter med at hakke løg og hvidløg fint(igen kan man sagtens bruge en presser).
Steg dem i lidt olie sammen med garam masala. Tilsæt tomatpure, gurkemeje og vand og lad retten simre i nogle minutter. Kom nu kyllingen og marinaden - som har været i oven - i og tilsæt yoghurt til man har den rette konsistens. Lad det varme godt igennem og smages til med salt.
Server med ris og hjemmebagte pandebrød - eller køb noget lækkert naan ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar